Netflix zonder zwarte balken

Ongeveer van het scherm is zwart dankzij de cinematic aspect ratio van 2:39. Meer resultaten van gathering. Waarom zie ik zwarte balken in de serie of film. Is dat normaal of moet ik iets instellen om hem volledige beeld te krijgen? Ik dacht dat een serie werd opgenomen om op een 16:tv te.

Je zou namelijk het beeld op kunnen laten blazen door je TV waardoor de zwarte balken verdwijnen.

Nadeel is dat je ook de resolutie opblaast en daarbij aan de linkerzijde en rechterzijde beeld verliest . Ontbrekend: zonder Netflix 4:content wordt altijd in 16:weergegeven. Ik vind ook dat de in 4:opgenomen beelden ook als zodanig weergegeven moeten worden zonder vervorming door uitrekking naar 16:of anderszins, dat doet . Zoals hierboven al aangegeven klopt de beeldverhouding van de film dan niet met de afmeting van je eigen televisie. Als de balken zouden worden opgevuld door beel dan kloppen de verhoudingen niet of er zou een deel van de zijkant of bovenkant wegvallen. Opgelost: Ik ben in bezit van de KDL-55W805A en heb het volgende probleem. Netflix kijk dan valt mij een zeer onnatuurlijk beeld op.

Pas geleden heb ik een LCD-breedbeeld TV aangeschaft (een JVC LT-32X70).

Het hoort toch zo te zijn, dat breedbeeld TV het hele scherm vult? Ik ga een nieuw project maken en het eindresultaat wil ik gebrand op een DVD- tje hebben. Ik heb veel naar antwoorden gezocht, maar . De instellingen waar ik het over had vind je niet in instellingen van NetFlix maar instellingen van Apple TV zelf. Daar kun je ook de zwarte balk verwijderen door transparantie op 1 te zetten. Ja het kan hoor het is al een tijd geleden dat ik in die menu nog geweest ben en anders moest ik mijn Tv nog opzetten en zoeken en ik was te lui.

Helaas is het niet mogelijk om het beeld te zoomen met Netflix app, film aanbod is voor met de bekende zwarte balken en het verschilt ook hoe groot de balken zijn. Wie heeft hier ook last van en vind dit ook heel irritant? Mommy, over de verontrustende relatie tussen moeder en zoon, is uitgebracht in een vierkant formaat (noem het esthetisch verantwoorde claustrofobie) – op één scène na.

In die scène skateboardt de hoofdpersoon over straat. Bevrij vrolijk, uitzinnig. Haast herboren schuift hij de zwarte balken aan de . Weet niet wat ik verkeerd gedaan heb, maar ineens heb ik zwarte balken boven en onderaan het scherm op alle zenders, maar niet op Netflix. Volgens mij had ik eerst wel volledig scherm.

Nu zul je begrijpen dat een film in de verhouding 2. Er zitten geen blauwe schuifbalken naast het beeld. Het beeld schuift ook niet over de zwarte balken heen, het lijkt alsof de pc ook . Heb al van alles uitgeprobeerd zonder resultaat.

Standaard worden filmpjes afgespeeld op hun originele formaat. Start je bijvoorbeeld Netflix of , dan kijk je meestal in een aspect ratio van 16:9. Dat betekent dat er links en rechts (in landschapmodus) zwarte balken naast het .