Kat op balkon

Y) En hoe jullie dit afzetten. Ik heb al een kattennet op internet gezien, is dit degelijk ? Kun je ze daarmee alleen laten? Of weet iemand anders een (redelijk goedkope) oplossing? De flat wordt volgend jaar of het jaar erna .

Zij woont in een flat op 2-hoog, met balkon. Het balkon is voorzien van plexiglas. Het zonnetje begint weer te schijnen, dus tijd om weer lekker op het balkon te zitten. Nu gaat mn kat altijd aan een lijntje mee, maar dan ben ik er continue mee bezig.

Ik wil dus zorgen dat hij zonder lijntje op het balkon kan, en zonder dat ik me zorgen hoef te maken dat hij van het . Sinds kort laten wij onze kat op balkon rond lopen, aan een tuigje. Het is nogal een avonturier dus al gauw stond hij met poten over de reling te snuffelen.

Nu heb ik de spijlen al voorzien van kippengaas alleen wil ik voorkomen dat hij op de rand springt. Hoe doe ik dat het beste? Liefst ook afgeschermd maar wel zodat je . En dus niet via het dak of via de balkonkast andere balkons opgaat? Ik wil mijn kat graag buiten laten, maar ik wil anderen niet lastigvallen met mijn kat op hun balkon.

Ik heb een balkon , maar ik ben bang dat de poes naar beneden springt en dood valt. Ik woon op de 11e verdieping :-). Zijn er mensen die hier ervaring.

Een poes kan springen van het balkon. Een hond springt niet zo gauw ergens van af dus misschien is . Voorkom dat je katten de tuin uit gaan of van je balkon af springen Kattenbezitters weten het als geen ander. Katten vinden het heerlijk om naar buiten te gaan.

Allereerst mijn excuus als dit niet helemaal het juiste forum is. Ik kon niet helemaal ontdekken waar hij het beste zou passen. Mijn vraag is: Welke benodigdheden moet ik hebben om mijn katten veilig op het balkon te laten?

Hier zitten spijlen in.

Met het mooie weer krijgen we ze weer regelmatig binnen: katten die van het balkon of uit een open raam gevallen zijn. Het is een misverstand dat een kat altijd op zijn pootjes terecht komt. Nou is het behoorlijk warm dus wil de deuren tegen elkaar openzetten. Iemand ervaring mee of dat een beetje. Je wilt je balkon veilig maken voor je kat.

En makkelijker en leuker dan je denkt ! Tip voor kattenbezitters met een balkon ! De temperatuur is weer flink gestegen. Voor veel kattenbezitters (en katten ) in een appartement betekent dat. Een kat komt dus absoluut NIET op zijn pootjes terecht. Gebroken kaak, verbrijzelde achterpoten, interne bloedingen, het is maar een greep uit de gevolgen van een val van een balkon.

Ideaal aan te brengen op uw balkon of terras. Beschermd door een kattennet kan uw kat niets meer gebeuren. Met dit veiligheidsnet kunt u uw balkon afschermen.

Dit zorgt ervoor dat uw kat op het balkon blijft. Het net is UV- en weerbestendig en daardoor ideaal voor buitenshuis. Het Nobby Kattennet is verkrijgbaar in verschillende maten en wordt geleverd met be. Sommige katten hebben de vrijheid om buitenshuis te gaan en staan waar zij maar willen. Andere zijn gebonden aan een vast gebie zoals de tuin.

Een kat in Dordrecht wilde maandagavond even laten zien wie de baas in huis is. Hij sloot namelijk zijn baasje buiten, op het balkon.