Houten krabpaal maken

Zelf een krabpaal maken voor de kat. De boom heeft zijn natuurlijke look behouden en is daardoor één van de mooiste krabpalen die je zelf kunt maken. Unieke handgemaakte natuurlijke krabpalen , klimbomen en kattenmeubelen van boomstammen van berk, steigerhout en pallethout.

De krabpaal zoals die hieronder op de foto staat heb ik gemaakt van een oud houten beeld dat ik in huis had staan maar waar ik . Nu stuitte ik laatst op hele coole krabmeubels die van hout zijn gemaakt.

En toen dacht ik, dat wil ik ook. Helaas zijn zulke meubels best duur, en ik hou wel van een uitdaging, dus wil ik het zelf gaan maken. Deze pin is ontdekt door LB.

Ik heb geen aandelen in de houtkap. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Ik raad dit product aan. Geschreven bij Natuurlijke krabpaal van berk en steigerhout 100cm.

Mooie krabpaal , alleen erg jammer dat de onderkant door het vast maken van de krabpaal aan de steiger houten onderkant is gescheurd en een . Vond je dit een nuttige review? Je kunt een katten krabpaal kopen, maar het is veel leuker om er zelf een te maken. Als je kat begint te krabben in je bank of gordijnen, is het tijd om aan een kattenkrabpaal te denken.

Om het sisaltouw met een knoop naar beneden te kunnen voeren, zaag je een stukje hout van 8mm af. Toegevoegd na minuten: Een hele simpele: je gebruikt een houtenplaat als ondergron je neemt een buis van plastic (die bij rioleringen worden gebruikt) daar wikkel je het touw omheen met lijm. Die monteer je dan op je ondergron en doet dan ook een plank op de buis. Jouw kat verdient alleen maar de coolste, zelfgemaakte krabpaal ! Gebruik de klokboor voor het gat te maken.

Robuuste minimalistische krabpaal gemaakt van sloophout en met een betonnen voetstuk. Het hout is glad en bewerkt. Treeworld biedt prachtige unieke handgemaakte houten krabpalen aan gemaakt uit kronen van bomen. Wij maken voor u de meest prachtige kattenkrab bomen.

Graag zou ik zelf een mooie krabpaal voor mijn katten maken. Dit soort meubels zijn vaak lelijk. Nu heb ik wel wat mooie gevonden, maar deze zijn ontzettend.

Voor je trouwe spinnende viervoerter wil je natuurlijk alleen het beste van het beste. Maar ai, wat kunnen de prijzen van kattenspeeltjes toch oplopen. Ben je een beetje handig?

Zelf maken scheelt aanzienlijk in de kosten! Katten vinden het zalig om hun nagels aan karton te slijpen. Na een lange zoektocht naar de perfecte krabpaal voor onze katten, kwamen we tot de conclusie dat. Noujah de vraagstelling lijkt me duidelijk. Ik zou graag zelf krabpalen maken voor mijn katten.

Nu wil ik graag weten of er mensen zijn die er tekeningen van hebben? Wat voor een soort hout je het beste kunt gebruiken? Ik hoop dat er hier mensen zijn . Het is altijd mogelijk dat je tussen het standaard aanbod met krabpalen toch niet dat ene exemplaar terug kan vinden die jij graag in huis wenst te halen voor jouw katten. Een krabpaal zelf samenstellen biedt in deze situatie een zeer interessant alternatief. Volgens veel mensen is dit bijzonder complex of moeten ze in dit . Hier vind je unieke krabpalen en klimbomen voor katten, gemaakt van boomstammen, oud hout en andere natuurlijke materialen.

Alle krabpalen en klimbomen op deze site zijn slechts voorbeelden, elk exemplaar wordt met de hand gemaakt en is uniek. Maatwerk, uitvoering naar specifieke wensen en tuin- en cattery . Treeworld heeft krabpalen in meerdere prijsklasse, houtsoorten en maten. Al onze zachte imitatiebontjes zijn afneembaar d.