Houten hamsterkooi maken

Daarom heb ik mij bedacht om zelf een houten kooi te maken. In deze houten kooi wil ik hamsters gaan houden. De afmetingen van de verdiepingen die ik . Zijn er hier mensen met een geschilderde houten. Meer resultaten van forum.

Anders trekt de urine in het hout en gaat het hok ontzettend stinken.

Zelf vind ik een aquarium ook veel. Bovenop het aquarium had mijn man een houten kader gemaakt met gaas, omdat ze er anders uit wipten. Hier een fotootje van mijn oude hamsterkooi een paar jaar terug. Hey allemaal, Ik wil graag zelf een hamsterkooi maken.

Maar welke houten platen kan ik gebruiken? Want ik hoorde dat sommigen giftig zijn voor hamsters, en die platen moet ik dus vermijden. Ik gebruik houten plateaus in mijn gerbilhok en kan je vertellen: het stinkt verschrikkelijk als er daar eentje op plast!

Gelukkig is dat niet zo vaak en zijn ze zindelijker dan mijn hammies (mijn hammies hebben plastic plateaus). Om de paar maanden moet ik echt nieuwe plateaus maken want de urinegeur .

Zie hier mijn mooie zelfgemaakte caviahok! De onderverdieping is 105cm bij 105cm. Vind hamsterkooi hout op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Welk dierenverblijf je ook wilt maken , het is belangrijk dat je altijd goed op de veiligheid van de dieren let.

Door het hout intensief te schuren en goed te controleren op mogelijke punten die nog. Vast onderdeel van elke hamsterkooi is hamster speelgoed (link). Net als alles in de hamsterkooi worden ook hamster speeltjes (link) op den duur vies.

Het schoonmaken van hamster speelgoed kan goed samen met de wekelijkse grote schoonmaak van de hamsterkooi. Houten hamsterspeeltjes na schoonmaken goed . Het hout trekt snel krom, het bouwpakket is amper in elkaar te zetten, het plexiglas is niet schoon aangeleverd en niet schoon te krijgen. Dit geld kan beter worden uitgegeven aan een glazen bak waar de hamster ook goed in te zien is en wat makkelijker schoon te maken is. Deze mooie kooi biedt uw schatjes een perfect en geschikt thuis. De kooi is onbruikbaar voor een huisdier.

Je bent wel een tijdje bezig met het schoonmaken , maar dat moet je voor je huisdier over hebben natuurlijk. Stevige houten constructie gemaakt van green. De etages zijn bereikbaar via een helling.

Wel het plateau en huisje vervangen.

Het grote nadeel van deze kooi Is dat onze syrische hamster het deurtje open kan maken (zelfs met extra klip erop). We zijn nu opzoek naar een extra slot dat wel hamster proof is. Zou wel fijn zijn als een hamster kooi zo gemaakt wordt dat de hamster er niet uit kan. Helaas hebben wij niets gevonden voor syrische hamster kooi.

Controleer de spelling van uw. Ferplast Hamsterkooi Criceti 11. Te vaak of te weinig je hamsterkooi schoonmaken kan onhoudbare stress bij je hamster veroorzaken, dus zorg ervoor dat je het precies vaak genoeg schoonmaakt. Als een speeltje of ander artikel in de kooi niet schoongemaakt kan worden, zoals een beschimmeld houten speeltje, gooi het dan weg.

Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Kenmerken: Met bergruimte voor voer en schaafsel. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

Maak het in ieder geval niet van hout. Of je moet het verven met spul dat zorgt dat dieren niet aan het hout gaan knagen.