Kattenren balkon zelf maken

Bij ons kunt u zelf uw kattenren ontwerpen. Wij leveren u dan al het materiaal zodat u uw eigen kattenren zelf in elkaar kunt zetten. Dus wil ik toch aan een kattenren.

Dan kunnen ze lekker naar buiten, geen ontsnappingsmogelijkheden en hoef ik niet elke keer buiten te gaan zitten. Laten maken is een optie, maar wel een kostbare.

Dus zit ik te zoeken naar zelf maken. Maar ik ben echt een leek op klusgebied. Kattenren : kopen of zelf maken ? Deze ren zelf gemaakt van materiaal wat weggegooid werof tweedehands en kringloop. Eindelijk is het balkon veilig voor de katten gemaakt!

Afbeeldingsresultaat voor zelf kattenren maken. Mijn man en ik zijn een tijdje terug verhuisd naar een flatje op hoog. Nu hebben wij een balkon en we dachten misschien is het leuk om daar een soort kattenren van te maken.

Voordeel voor ons dat de balkon deur open kan zonder dat er gewonden vallen en kunnen de katten een . Michel, mijn katten zijn ook meer binnen dan buiten, tenzij ik zelf buiten ga zitten. Ze hange kennelijk erg aan mij. Hekwerk van het balkon heeft . Koop of Verkoop kattenren op Marktplaats.

Wanneer je op het balkon stapt zit je dus in de kooi. Dus aan de zijkant van de kooi wil ik een deurtje of soort opening zodat ik ook op het andere deel van het balkon kan komen. Ik heb geen verstand van klussen, maar het laten doen is erg duur dus ik wil het zelf proberen.

Wat voor materiaal kan ik het . Kom EENVOUDIG en SNEL in contact met goed beoordeelde klusbedrijven uit uw regio voor kattenren maken op het balkon ! Uiteindelijk heb ik het door een bedrijf laten maken en hoewel me dat veel geld koste, is het het waard geweest. Sindsdien hebben zowel ik als de katten al zoveel plezier gehad van het . Ik had na tien minuten de buurvrouw al op mijn balkon hangen of ik dat allemaal wel had aangevraagd maar gelukkig had ze een vogel dus we waren het. Een kattenren is een veilig buitenverblijf voor uw katten.

Ideaal voor in de tuin of op het balkon ! Naast volières maken wij voor u ook met alle plezier een kattenren voor uw balkon op maat.

U kunt bij ons zelf aangeven hoeveel ruimte u wilt gebruiken en hoe het verblijf er uit moet zien. Wij werken het vervolgens uit tot een op maat gemaakte kattenren. Voor poezen en honden maken we kattenrennen en puppyrennen, kattentunnels Het nieuwste is poezenomheiningen met een rand kunststof zodat je niet het kooi gevoel hebt.

Ik zit er aan te denken om mijn balkon op een of andere manier af te zetten zodat de katten veilig naar buiten kunnen. Heeft iemand hier ervaring mee, zelf gemaakt of laten maken.