Sony bravia zwarte balken

De balk loopt door tot ongeveer tweederde van het beeld. Bij dit voorbeeld maakte ik de . TV tuner of DVD speler of PC desktop op je scherm hebt staanm dan klinkt het alsof jouw scherm een fabrieksfoutje had. Sommige filminhoud wordt bijvoorbeeld opgenomen in een 21:9- bioscoopindeling, waardoor zwarte balken onder en boven het beeld worden weergegeven wanneer de inhoud op een breedbeeld- tv (16:9) wordt bekeken. Controleer de ondertiteling en uitgebreide dataservices (XDS): als deze functies zijn ingeschakeld .

Het klinkt misschien als een wat simpele vraag maar toch is het een vraag die we de laatste tijd meerdere malen gesteld kregen. Vandaar dat ik in dit artikel kort uit wil leggen waarom je op een TV met een 16:beeldverhouding nog steeds zwarte balken tegen kunt komen. Ik kijk vaak films maar bij veel films zijn er nog zwarte balken zichtbaar. In deze video laat ik zien hoe je in Sony Vegas zwarte borders krijgt!

Hoe krijg ik deze balken. Dit kun je gebruiken als je een. Het beeld is dus verticaal . Ondertussen ook al rechtstreeks met sony contact opgenomen en reparateur laten komen aan huis die vertelde dat er geen apparaten aangesloten mogen worden op een tv ?

Maar tv blijft de kuren vertonen. Beeld valt regelmatig weg en regelmatig zwarte balken aan de zijkant terwijl het een breedbeeld tv is. De lichtere plekken in de hoeken zijn vooral zichtbaar als een film met zwarte balken boven en onder wordt vertoond. Beide schermen beschikken.

Als ik mijn laptopschermpje kloon dan heb ik ook boven en onder grote zwarte randen omdat het ene scherm breedbeeld is en het andere niet. Je zou ook voor extended . Wazig beeld of fletse kleuren. Er verschijnen zwarte balken rondom het scherm. Het tv -scherm voelt warm aan.

Kijkt u naar een zender die nog in 4:3-formaat uitzendt, zoals Eurosport, dan ziet u links en rechts van het beeld zwarte balken. Als er een film op tv wordt uitgezonden is dit zonder zwarte balken onder en boven. Zo kunt u de kleurtint aanpassen. Er is vertraging tussen het beeld en het geluid.

De demonstratiemodus wordt weergegeven op het scherm. Ik heb recent een receiver gekocht, met nattuurlijk hdmi etc, nu heb ik mijn pc hier op aangesloten(voorheen direct op tv ), en nu wil hij het scherm niet meer op volledig beeld instellen, ik heb om elke rand een zwarte balk , en ik weet dat als je inzoomd(hoe je het ook noemt) je gewoon een beeldvullend beeld hort te krijgen, . Ik heb een breedbeeld tv ,ik kijk allerlei films,ook nieuwe maar toch vullen ze mn beeldscherm niet,hoe kan dat ?

Ik heb de modus op 4:staan omdat het beeld anders nog smaller is.