Samsung tv zwarte balk

Sinds een aantal maanden heb ik een zichtbare zwarte balk in mijn scherm. Hij is ook zichtbaar als het scherm. Als het scherm gekleurd is is het een heel klein beetje zichtbaar, je ziet het vooral op zwart.

Iemand enig idee wat dit kan zijn? Ik heb een screenshot toegevoegd. Opgelost: Mijn Samsung TV geeft al enige tijd een donkere balk op de bovenste helft van het beeld.

Heb inmiddels al van alles geprobeer tot aan. Weet niet wat ik verkeerd gedaan heb, maar ineens heb ik zwarte balken boven en onderaan het scherm op alle zenders, maar niet op Netflix. Volgens mij had ik eerst wel volledig scherm.

Hey allemaal, ik heb mijn Samsung TV een kleine en een half jaar en hij vertoont sinds vandaag kuren. Onderaan het scherm zie ik een zwarte schaduw – alsof op die plek de backlight veel zachter staan dan de rest van het scherm. De pixels doen het nog wel allemaal, het is er alleen erg donker. Zwarte horizontale lijn op Samsung PS50C550.

Meer resultaten van gathering.

Midden over beeld van mijn LCD TV een donkere balk ? Sinds enige tijd zit er op mijn LCD schermbeeld in de midden van rechts naar links een donkere balk welke ik niet weg krijg. De tv is buiten de garantie dat zal een vorm van coulance op kunnen leveren. Wat kan ik hieraan doen? Na ruim 2½ maand kreeg onze nieuwe TV een donkere balk over het onderste deel van het beeld.

Een doorgefikte COF (dus total loss) klinkt wel voordehandliggen want als er alleen een weerstandje door is of iets soldeerbaars loszit krijg je naar mijn idee een zwarte balk of een enkele gekleurde lijn maar geen zwarte balk met gekleurde lijnen erin? The mind is a funny thing. Deze video beschrijft in een aantal overzichtelijke stappen hoe u een flikkerend of dimmend beeld op. Onze Samsung smart tv geeft vlekken in het beeld. Zijn er meer klachten bekend over donkere vlekken bij een Samsung smart tv.

De tv blijft op zwart of laat maar een half beeld zien. Het scherm is het duurste onderdeel van de televisie en kost soms tot van de nieuwprijs. Zo meldt bijvoorbeeld Panasonic een maximum van zeven jaar en houden Samsung en LG het op minimaal vijf jaar.

Ik kijk vaak films maar bij veel films zijn er nog zwarte balken zichtbaar. Helaas is het effect hiervan voor Nederland in verband met ondertiteling beperkt: de ondertitels verschijnenen doorgaans in de zwarte balk onder in het beel waardoor je deze steeds ziet oplichten en weer donkerder ziet worden als de backlight hier op reageert. Hoe krijg ik deze balken.

Blijft jouw beeldscherm zwart of blauw?

Op deze pagina kun je terecht voor een oplossing. Het is niet de balk van scherm instelling maar een storings balk. Die ondertitels kan je aanpassen al is zelfs de kleinste stand nog net te groot om de ondertitels volledig in de zwarte balk onderaan te laten passen. De afstandsbediening is .