Pledge parket plus

Een compleet overzicht van alle aanbiedingen van supermarkten vindt u op Supermarktaanbiedingen. Het product kan puur of verdund gebruikt worden. Voor schone, droge en waterbestendige oppervlakten zonder eerder . De was is speciaal ontwikkeld om houten vloeren te voeden, beschermen en verzorgen. Na jaren heb ik het spul dan eindelijk in huis !

Omdat deze vloeistof niet of erg moeilijk te bemachtigen is, hier in Europa, gebruiken veel mensen Parket Plus als alternatief. Prijs echter wel veel interessanter: zo’n EUR als ik me goed herinner. Pledge Floor finish met Future Shine. Nu zit ik dus met de varianten. Ze ruiken alvast hetzelfde (mijn modelbouw hobbykamer ruikt heel fris tegenwoordig), ik moet ze nog gaan . The product can be used pure or diluted.

For clean , dry and water- resistant surfaces without coatings previously applied. Do not use on unpainted , not .

Hierover zijn veel artikelen te vinden hoe dit gebruikt kan worden in plastic modelbouw, maar ik ben dit gaan toepassen op spanpapier. Ondrej: Ik ben voortdurend op zoek naar middelen waarmee ik goede . Info over pledge parket plus. Resultaten van zoekmachines! Naar aanleiding van verschillende engelstalige publicaties over Future te hebben gelezen. Maar niet dus het is naar mij weten niet in Nederland verkrijgbaar.

Weten jullie misschien iets anders wat ik kan . Ik spuit mijn modellen altijd met verf op waterbasis (lifecolor) en als deze uitgehard is een laagje pledge parket plus eroverheen (tip van Eric Reits) daarna kun je doen wat je wilt maar er gebeurt bij mij niet met de onderliggende verflaag. AH ik was vanmidag op zoek naar parketplus en vond in de schap een plastic fles met opschrift ( pledge ) parket plus , rechts onder de naam van johnson de vraag is dus dat dit het goede spul is ? The formula remains the same. In the Netherlands it is known as “Pronto Wax for wooden floors” with a brown cap or “ Parket Plus ”. In the United Kingdom and New Zealand it is known as “Klear”, “Krystal . Let op, de laatste reactie is ouder dan dagen. Snel reageren is daarom uitgeschakeld. Alle reacties Link kopieren Quote Rapporteren Bookmark . Mijn supermarkt om de hoek (Sanders) heeft het zelfs staan.

Polish van HG werkt ook, maar is wat duurder dacht ik.